Wat zijn de voordelen van gepolijste betonvloeren in het huis?

voordele

Gepolijste betonvloeren, lang verscheept naar kelder en commerciële ruimtes, maken een welverdiende invasie van woonhuizen. Recente vooruitgang in het vermogen om beton af te dichten en te beitsen heeft zijn esthetische aantrekkingskracht vergroot, zodat het kan concurreren met andere stenen vloeren zoals marmer, graniet en leisteen – adolescenten een fractie van de kosten. Gepolijste betonvloeren bieden veel voordelen voor thuisbouwers en innovators. Hier zijn enkele voordelen van het bouwen van uw nieuwe huis met een vloer van gepolijst beton of om de betonnen vloer van uw bestaande huis bloot te leggen.

Gepolijste vloeren zijn duurzaam

Degenen die het meest geïnteresseerd waren in het bouwen van ecologisch duurzame huizen, waren een van de eersten die gepolijste betonvloeren omarmden, en niet voor niets. Verzegeld beton heeft een extreem lage impact op het milieu. Als uw huis, zoals de meeste, is gebouwd op een bestaande betonnen plaat, is het eenvoudig afgesneden en is het beton uitgehakt. Daarnaast vervallen verbindingen die worden gebruikt voor het betegelen en afdichten van een betonnen vloer, extreem weinig vluchtige organische stoffen (VOS) die het milieu vervuilen en vervuilen, waardoor de luchtkwaliteit wordt verminderd, wat nadelige gevolgen voor de gezondheid kan hebben. De verbindingen die worden gebruikt voor het afdichten van betonnen vloeren hebben geen blijvende geur.

Behandeld beton biedt grote waarde Betonvloeren

Afgezien van het feit dat gepolijst beton ongelooflijk duurzaam is, zal de laagste vloeroptie voor een lange tijd beschikbaar zijn. Het feit is dat beton in de meeste huizen vooraf is geïnstalleerd omdat de meeste huizen op betonnen boerderijen zijn gebouwd. De latere toevoegingen van hout, vinyl, mat of tegel term gewoon gelegd. Om deze reden komt beton pas als de eerste editie op de tweede plaats van kale aarde. Bovendien vervalt het reflecterende oppervlak van gepolijst beton om de kosten van de binnenruimte te verlagen. Het blijft in de zomer koel en verlaagt de koelkosten voor huishoudelijk gebruik.

Gepolijst beton is gemakkelijk te onderhouden

De meeste traditionele vloeren hebben strikte reinigingsbehoeften. De mat moet worden afgestoft. Vloerplanken moeten worden gewassen. Marmeren vloeren vereisen mogelijk speciale reinigingsmiddelen en hebben de neiging af te schuren, wat speciale aandacht vereist.

Een betonnen vloer daarentegen, die zeer goed bestand is tegen puberale stoffen en vlekken, kan eenvoudig worden ingeplugd wanneer dat nodig is. Dit kan uiteindelijk uren besparen op arbeid en schoonmaakkosten.

Beton voor vloeren is extreem duurzaam

Behandelde betonnen vloeren zijn ‘s werelds duurzaam. Volgens houzz.com kan een goed behandelde betonnen vloer meer dan 100 jaar meegaan. Het is al lang bekend bij commerciële belangen, die deze optie vaak gebruiken in showrooms, winkels en andere gebieden met veel verkeer. Beton laat de vloer ademen. Als zodanig is het niet gevoelig voor vocht- en dampproblemen in de vorm van tegels of vinylvloeren, die vocht ertussen en het blad eronder kunnen veroorzaken, wat resulteert in dure vervangingen.

Verzegeld beton biedt gezondheidsvoordelen

Sinds de jaren zestig is bekend dat huisstof- en huisstofmijt allergieën verergert en met name problematisch is voor mensen met bestaande ademhalingsproblemen. Teerwood, met zijn lange vezels, evenals tegels en vloerplaten, met hun voegenlijnen en groeven, staat bekend om bacteriën, ziektekiemen en schimmels te blaffen. Gepolijst beton is naadloos en laat geen ruimte voor huisstofmijten om de bacteriën te vangen en bloot te leggen die tussen de tegels en de vloerplaten zijn gepakt. Gepolijste betonnen vloeren kunnen de eerste stap zijn naar het creëren van een allergievrije omgeving.

Beton is zeer veelzijdig

Huiseigenaren hebben een verscheidenheid aan opties waarbij behandelingen en vlekken betrokken zijn. Voor huiseigenaren die de “natte” look willen vermijden die vaak wordt geassocieerd met vervuld gepolijst beton, zijn er op silicium gebaseerde penetranten. Voor huiseigenaren die overwegen houten planken te beschouwen, kan beton worden gestempeld om ze na te bootsen. Het kan worden gemaakt om er uit te zien als een lei.

Beton kan worden gekleurd om een ​​marmereffect of bijna elke denkbare kleur te verkrijgen. Het kan worden gemeten voor de behandeling tot het gewenste niveau van totale blootstelling. Aggregate is het materiaal dat cement vervulde om beton te maken. Wanneer ze worden weergegeven, creëren ze een gestructureerde uitstraling. Kortom, een gepolijste betonnen vloer kan er echt uniek uitzien.

Beton komt voor in elk huis. Goed afgedicht en gepolijst, het is een van de meest milieuvriendelijke vloeropties die beschikbaar zijn – en een van de meest veelzijdige. Bovendien is het een van de meest duurzame en misschien wel het duurste materiaal. Kortom, verzegelde betonvloeren bieden tal van voordelen ten opzichte van andere vloeren. Het is geen wonder dat de voordelen van betonnen vloeren in toenemende mate worden erkend door ervaren huisbouwers en innovators.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *